BG 
ХЕРЦ АРМАТУРА ЕООД, ОТОПЛИТЕЛНИ КОТЛИ НА БИОМАСА - ПЕЛЕТНИ КОТЛИ И ОТОПЛИТЕЛНА АРМАТУРА HERZ В БЪЛГАРИЯ
     
  Херц Арматура предлага на българския пазар отоплителни котли на биомаса, осигуряващи комфорта от отопление с дърва, но по много по-ефикасен и икономичен начин. Котлите стартират автоматично, работят без човешка намеса, а когато не е необходимо топлоподаване - се гасят автоматично. Почистването се свежда до изхвърляне веднъж на две седмици на малки количества пепел, тъй като отделянето е в порядъка на 0,5 % от обема на горивото. В повечето случаи термостат контролира оптимална температура, а в някои от моделите дори е включена функцията самопочистване.

* Котлите на HERZ:

- Котел Рelletstar BioControl - мощности от 10, 20, 30, 45 и 60 kW. Предназначени са предимно за едно- и двуфамилни къщи. Горивото е пелети. Напълно автоматизирани, включително и автоматично почистване на горивната камера и топлообменниците за оптимално горене и топлообмен.

- Котел Firematic BioControl - мощности от 20, 30 и 45, 60 kW. Предназначени за еднофамилни къщи. Гориво - дървесен чипс. Работи напълно автоматично по веднъж зададена програма и параметри. Всички тези котли са с вградено управление BioControl 3000, което следи външната температура, както и температурата в помещенията. Следи качеството на горивния процес и регулира подаването на гориво и въздух за оптимално изгаряне. Управлява свързания със системата, бойлер за битова топла вода.

Има възможност за управление на до 6 различни температурни кръга - нискотемпературно подово или стенно лъчисто отопление, конвекторно или високотемпературно радиаторно отопление, подгряване вода за басейн и др. Възможност за управление на соларна инсталация, ако е монтирана такава.

Задават се предварително - целогодишна програма за работа на котела, часовете на работа и температурите, които да се поддържат.

- Фирма HERZ предлага и големи котли, които работят на пелети или дървесен чипс с мощности до 500 kW, с които може да се изграждат инсталации за отопление на многофамилни сгради, както и на цели квартали с до 50 – 60 еднофамилни къщи.

 
         
 
Централен офис - София:
ул./бул. Св. Климент Охридски   №27 А
квартал/ж.к.: Дървеница
(вход откъм Андрей Ляпчев)
населено място: София
област: София - град
телефон: 02 975 12 80
факс: 02 975 12 81
мобилен телефон: 0886 43 66 00
e-mail: office@herz.bg
 
Офис и Склад в Пазарджик:
ул./бул. Райко Алексиев   №14 А
(Индустриална зона)
населено място: Пазарджик
област: Пазарджик
телефон: 034 44 85 61
факс: 034 44 85 81
e-mail: office@herz.bg
 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Интернет страницата е изработена от www.it-advanced.com