Изберете език      Choose language      Sprache wählen      Выберите язык
 

ТЕРМА ЕКСПЕРТ ПЛЮС ООД


Custom Search Control
Мрежата
 
 
 
Име на фирма, търговска марка и/или обект
Информация за фирма ТЕРМА ЕКСПЕРТ ПЛЮС ООД
Кратко описание на дейността
Терма Експерт Плюс предлага стоманени, алуминиеви и чугунени радиатори, тръбни отоплителни тела и лири за баня. ТЕ+ проектира и изгражда отоплителни системи на всички видове горива - котли, камини, горелки, бойлери, радиатори, слънчеви колектори
Представяне на фирмата

Терма Експерт Плюс - системи за отопление и БГВ

  Терма Експерт + Пловдив е официален представител на Ерато. Предлага всякакви видове системи за отопление и гореща вода, включително котли, камини, радиатори, горелки - на биомаса, твърдо гориво, течни и газообразни горива, конвектори на газ, ел. отоплители, както и алтернативни източници за отопление като слънчеви колектори, инфрачервено отопление. Продуктовата гама включва бойлери, помпи, арматура, топлоизолации, разширителни съдове, тръбни системи и много други, свързани с отоплителните системи.

  Terma Expert работи в областта на отопление и климатизация като отделя специално внимание на биомасата. Това е една от най-ефективните и качествени алтернатива за отопление днес. Терминът "Биомаса" означава органична материя с растителен или животински произход. Биомасата се счита за бъдещ ключов възобновяем ресурс в световен мащаб. За 3/4 от хората, които живеят в развиващите се страни, биомасата е най-важният източник на енергия.

Терма Експерт - отоплителни системи

Стоманени и чугунени радиатори и тръбни отоплителни тела


  Радиаторът е тяло с голяма специфична повърхнина, обикновено метално, служещо за отдаване на топлина към околната среда. Радиаторът може да бъде нагрявано от циркулиращ през него флуид или чрез пряко топлопредаване от охлаждания обект. Намира приложение и при изграждане на отоплителни инсталации.

  Предпочитани материали за изработка на радиатори са алуминий и мед - заради добрата си топлопроводимост, но изработката на големи радиатори от тези материали е прекалено скъпо и сложно, заради трудната обработка на медта, затова се използва стомана или чугун, които имат по-лоша топлопроводимост, но цената им е много по-малка от тази на другите два метала.

  Терма Експерт предлага стоманени и чугунени радиатори, тръбни отоплителни тела, лири. Предназначени са за изграждане на централно и локално парно, етажно отопление, къщи, вили, отопляване на WC, бани, гаражи, прашни помещения. Радиаторите са от доказани производители като Ерато, Viadrus, Baymak, Industrie Pasotti, Caradon.

 

интернет страница на ТЕ+ www.TermaEx.com  

Координати на обект / офис

населено място: Пловдив
област: Пловдив
кв./ж.к.: център
ул./бул.: Княгиня Мария Луиза №37а
Виж карта

телефон: 032 66 69 99
факс: 032 63 54 87
мобилен телефон: 0886 81 64 61

e-mail:

URL: www.termaex.com

инфо от 23.02.2012г.
 
 
  Наши партньори  
 
Търси по дума / фраза
Избери област / град      
   
Търси по име / адрес
       
Разширено търсене
Глобално търсене
 
   
 
в BG
в мрежата
 

English | Руский | Deutsch | Български

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com
X
Запитване към ТЕРМА ЕКСПЕРТ ПЛЮС ООД
Информация за обратна връзка
  
Запитване

Моля въведете 4-цифрения код:
Затвори
Неточност към информацията за фирма ТЕРМА ЕКСПЕРТ ПЛЮС ООД
Информация за обратна връзка
  
Докладвай за неточност

Моля въведете 4-цифрения код: