www.don-techno.com 
 
   
   
   
 
 
 
ДОН ТЕХНО ЕООД - ПЛОВДИВ
КЛИМАТИЦИ И КЛИМАТИЧНИ СИСТЕМИ - ИНВЕРТОРНИ И КОНВЕНЦИОНАЛНИ КЛИМАТИЦИ


Категория:  Отопление, Вентилация, Климатизация
Раздел:  Климатици - Климатична техника и системи - Климатични инсталации
 

ЗА НАС

Климатици Пловдив - Дон Техно

Дон Техно е специализирана фирма в проектирането и изграждането на климатични инсталации. Дейността включва продажба, доставка, монтаж и сервиз на климатици. Продуктовата гама включва инверторни и конвенционални климатици, а и всички техни типове - стенни, подово-стенни, таванни, колонни климатици.

Фирмата предлага на своите Клиенти високо качество на извършената дейност, бърза и адекватна реакция, реализация на нестандартни решения и най-вече висок професионализъм, което е най-важното условие за безотказната работа на климатика.

От съществено значение за всички, работещи в Дон Техно, са доволните клиенти. Затова предлага само доказани на пазара марки климатици, показали своята надежност по отношение на качества и издържливост като Fujitsu, Midea, Mitsubishi, Panasonic, Sharp и др.

Всички марки и модели са с гарантирана сервизна поддръжка от висококвалифицирани специалисти. Дори след изтичане на гаранционният срок на Вашия климатик, винаги може да използвате услугите на специалистите и консултанти в Don Techno.

Дон Техно предлага зареждане и сервиз и на автоклиматици и климатроници на леки автомобили, бусове, камиони, автобуси. Поддържа на склад всички консумативи за масовите автомобили, а всичко останало доставя с поръчка.

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com