www.bmcbg.org 
 
   
   
   
 
 
 
АНДРОМЕДА - 7 ООД
БИОМАСА ЦЕНТЪР ПЛОВДИВ
ОТОПЛИТЕЛНИ СИСТЕМИ - КОТЛИ, КАМИНИ, ГОРЕЛКИ, РАДИАТОРИ, БОЙЛЕРИ


Категория:  Отопление, Вентилация, Климатизация
Раздел:  Отопление - отоплителни системи и оборудване - отоплителни инсталации
 

ЗА НАС

Системи за отопление - Биомаса център Пловдив

Андромеда - 7 ООД е оторизиран дистрибутор за територията на град Пловдив на Ерато АД.

В своя Биомаса център предлага цялата продуктова гама котли и материали за направата на отоплителни инсталации, работещи на всички видове горива. Фирмата може да предложи всякакви енергийно-ефективни системи за отопление и гореща вода за апартаменти, вили, къщи, промишлени помещения.

Продуктовата гама отоплителни системи включва котли, камини, радиатори, слънчеви колектори, горелки, бойлери и други.

Посетете сайта на Биомаса център Пловдив www.BMCbg.org/

Биомаса Център Пловдив е специализиран в разработка и монтаж на инсталации оползотворяващи биомаса. Този вид екологични инсталации ще заема все по-голямо място на пазара, поради възможността, горивния процес лесно да се автоматизира и ниската цена на добиваната топлинна енергия - от порядъка на 7 стотинки/Kw/h.

Най-често използваните горива в инсталациите на биомаса са дървесни пелети, дървесен чипс, дървесни стърготини, костилки от череши, вишни, сливи и други суровини от дървесина, както и дървесна маса. В Биомаса център Пловдив Вие ще намерите богата гама пелетни котли, камини, горелки за изгаряне на пелети, както и други системи за отопление с възобновяеми източници на енергия като слънчеви колектори, соларни системи и т.н.


Алтернативен адрес на тази страница
www.Biomass-Center.infojoker.com


 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com